GCT Wedstrijden

 

GCT Wedstrijden

Golf Club Terschelling organiseert regelmatig leuke wedstrijden, meer informatie over deze wedstrijden volgen, onder meer via email, Twitter en Facebook.

Zie tevens onderstaande voor de eerstvolgende wedstrijden. Mis deze niet en zorg dat je erbij bent!

Klik hier om de activiteiten kalender 2020-2021 als pdf te openen en onderstaande link is om als lid in te schrijven voor een wedstrijd

http://terschelling.e-golf4u.nl/leden/website/default/login

 

In Juli Clubkampioenschap 

In Juli de clubkampioenschappen strokeplay en stabelford.  Ook dit jaar wordt er weer gestreden op de mooie golfbaan van onze mentorclub Golfclub De Groen Ster in Leeuwarden. Wie worden de nieuwe clubkampioenen. De data wordt ter zijner tijd via de email bekend gemaakt

 

In Juli en Augustus Zomer Avond Golfen

Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekend ook weer de gezellige GCT Zomeravond Golfen avonden op het strand bij Midsland aan Zee.

Meer informatie over deze en extra wedstrijden volgen, onder meer via email, Twitter en Facebook


Deze avonden staan in het teken van gezellig en recreatief (dus zonder wedstrijd druk en Wedstrijd Commissie) met elkaar golfen. Het is de bedoeling dat je (zonder je van te voren te hoeven inschrijven) naar deze inloop avond toe komt. Daar gaan we met de aanwezige golfers de flights samenstellen. Om vervolgens met elkaar 9 holes te gaan lopen. Na afloop is er geen prijsuitreiking, maar als " Strandtent de Branding" open is, wel de mogelijkheid om gezellig met elkaar na te borrelen en ondertussen te genieten van de ondergaande zon. Score kaarten zijn aanwezig.

Het kan voorkomen, dat je alleen bent, met z'n tweeën of juist met heel veel. 

Het weer zal zeker bepalend zijn of er animo voor is. Bij slecht weer wordt de GCT Zomer Avond Wedstrijd ​geannuleerd.

 

Wanneer:

In juli en augustus

Aanvang:

19:00 uur

Starttijd golfen:

19:15 uur

Waar:

Strandtent de Branding

Inschrijven:

Vrije inloop

Kosten:

Geen inschrijfgeld

Voor wie:

GCT leden maar ook introducés en jeugd zijn van harte welkom

 

Raydercup

Wordt gespeeld in december op Camping de Kooi.

 

Eindejaarswedstrijd

Tussen Kerst en Oud & Nieuw sluiten we het jaar af met een wedstrijd in teamverband op De Kooi. De wedstrijdvorm is waarschijnlijk weer Texasscramble, waarbij iedereen afslaat op een hole, vervolgens wordt in overleg de best liggende bal gekozen. De overige teamleden droppen hun bal binnen een stoklengte bij die bal en dan slaat weer iedereen zijn bal net zolang tot er uitgeholed is. Van elk teamlid moet even vaak een "beste bal" gekozen worden. We willen de teams zo mixen dat zowel hoge als lage handicaps in een team zitten. Bijzonder aan deze wedstrijd is dat er maar twee golfstokken gebruikt mogen worden. Een ijzer en een putter. Voor een ijzer mag men kiezen tussen een 7, 8 of 9. Via E-golf kan dan worden ingeschreven. Of via de mail aanmelden. Tijdens de wedstrijd zal zoals gewoonlijk getrakteerd worden op oliebollen. Na de wedstrijd lekkere hapjes met de najaars speech van de voorzitter, prijsuitreiking matchplay competitie en één of meer lekkere borrels.