Driving Range

 

Driving Range

Golf Club Terschelling is bezig om het voetbalveld bij West steeds professioneler als Driving Range in te richten. We hebben op dit moment een goed onderhouden green waarop het putten en waarnaast het chippen geoefend kan worden. Ook liggen er afslagmatten bij een korte driving range van ongeveer 125 meter. In de toekomst is het de bedoeling om hier een volwaardige driving range van te maken, zodat ook de driver uit de tas gehaald kan worden.Er is een zeecontainer geplaats voor de opslag van oefenmateriaal, zoals clubs en driving range ballen. Leden kunnen hier gratis gebruik van maken.  

                                                                     

Voor de uitbreiding van de driving range is al een vergunning afgegeven alsmede een vergunning voor het plaatsen van netten. De uitbreiding van de driving range wordt mede gefinancierd door de gemeente Terschelling en Streekwerk Friese Waddeneilanden.

Les

Voor beginnende golfers is het is mogelijk om les te nemen op de driving range en oefengreen.

Clinics

Regelmatig worden er clinics gehouden om geïnteresseerden keniis te alten maken met de golfsport. Niet alleen wordt op zo'n dag de basis van het golfen doorgenomen, maar kan men ook heus afslaan op de driving range en op de green.