Camping de Kooi

 
                                                                  

Camping de Kooi

Het is weer gelukt. Vanaf 9 oktober is de par 3 baan op Camping De Kooi weer geopend. De baan zal van 10.00 uur tot zonsondergang geopend zijn tot 9 januari 2021. Door G.J. Moes is met enkele vrijwilligers weer hard gewerkt om een prachtige 9 holes par 3 baan aan te leggen. 

  • De lidmaatschapskosten van De Kooise zijn net als vorig jaar € 50 per maand en een dagkaart een € 10. Wil je onbeperkt golfen dan verzoeken wij je het bedrag over te maken op IBAN rekening nummer NL 41 ABNA 0499 1531 89 ten name van Golf Club Terschelling o.v.v. “Greenfee De Kooi 2020" , met daarbij de vermelding welke maand(en). 
  • Greenfees voor dagkaarten kunnen op De Kooi worden voldaan.
  • Plattegrond golfbaan de Kooi 2020
  • Klik hier om de activiteiten kalender als pdf te openen en deze link om als lid in te schrijven voor een wedstrijd.
  • Klik hier voor de dames handicaptabel en hier voor de heren handicaptabel.

Omdat de fam. Moes binnenkort uitbreiding van hun gezin verwacht en ze graag hiervan graag in alle rust willen genieten wordt hole 7 op camping de Kooi verplaatst. De nieuwe hole met nummer 7 komt op het veldje tussen hole 1 en 2 en zal dezelfde lengte hebben als de originele hole 7, zodat de stroke index niet aangepast hoeft te worden. Om ons veel werk te besparen blijven alle andere holes hetzelfde hole nummer en stroke index behouden. Dus de hole volgorde wordt nu 1,7,2,3,4,5,6,8,9,10,16,11,12,13,14,15,17,18. Men mag wel na hole 6 over de oorspronkelijke hole 7 naar de tee van hole 8 lopen. Maar geen lawaai graag ook niet op de tee van hole 8.


                       

Het aanschaffen van dagkaarten werkt niet cumulatief. Of te wel: 4 dagkaarten in oktober of 5 in november of december geven geen recht op onbeperkt golfen. Voor onbeperkt golfen zal het gehele bedrag in één keer moeten voldaan. U kunt elke dag golfen vanaf 10:00 uur ’s ochtends tot schemering.

Uiteraard zijn introducees ook van harte welkom.

Op de camping worden allerlei wedstrijden gehouden gedurende die twee maanden, zoals de matchplay competitie en de Rydercup, maar ook reguliere wedstrijden. Natuurlijk kan ook "gewoon" een rondje gegolft worden alleen of met vrienden.